Fotograferen tijdens #run4kika 1


De Slaapfabriek in Teuge bestaat 5 jaar. En dat vieren ze niet alleen. De afgelopen tijd waren er allerlei acties om geld in te zamelen voor Stichting KiKa. Met als klapper een geheel verzorgd verblijf in hun hotel, voor een aantal zieke kinderen, samen met het hele gezin.

Zondag 22 juni ’14 organiseerde De Slaapfabriek samen met AV ’34 een sponsorloop, de Run4Kika. En toen gevraagd werd op Facebook om amateurfotografen die de prijsuitreiking wilden fotograferen, twijfelden we bij de 055Photowalks geen moment. Dit moet vastgelegd worden en niet alleen de prijsuitreiking. Marc, Miriam, Peter en Suus zijn samen op stap gegaan om dit evenement vast te leggen.

Gelukkig kregen we nog tips vanuit de groep, want hardlopers leg je ook niet zomaar goed vast. Vooral als je dit nog nooit gedaan hebt. Maar goed, het doel was om een mooie dag vast te leggen. En dat is zeker gelukt.

Wat is het toch fijn om op zo’n manier toch een steentje bij te kunnen dragen aan zo’n prachtig initiatief. En mooi om dit samen met andere Photowalkers te doen, want alleen had ik mij waarschijnlijk niet aangemeld als vrijwilliger.

Klik hier voor de foto’s!

Suus Reep


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Fotograferen tijdens #run4kika