Fotoboek: Apeldoorn2013


De fotografen van onze club bundelen hun krachten en gaan samen een fotoboek maken. Vandaag is de laatste dag dat de leden foto’s kunnen insturen en dan zal het boek gemaakt gaan worden. De teller staat momenteel op 44 deelnemende fotografie liefhebbers, waardoor de inhoud heel erg divers aan het worden is. Welke foto’s er in staan is nog een verrassing!

 

Prijs

Het boek zal zodra deze klaar is gepresenteerd worden tijdens een borrel, waar en wanneer zal nog volgen. De mensen die tijdens de borrel aanwezig zijn zullen het boek voor een klein prijsje kunnen aanschaffen. Daarnaast gaan wij proberen om het boek in verschillende winkels te krijgen zodat iedereen in Apeldoorn deze zou kunnen kopen. Mocht jij iemand weten waar we deze kunnen aanbieden laat het dan vooral aan ons weten!

 

Goede doel

Met de opbrengst van het boek gaan we een goed doel in Apeldoorn steunen, dit jaar hebben we gekozen voor Stichting Voedselbank Apeldoorn. Zodra we de boeken verkocht hebben zullen we het geld aan de Voedselbank geven, ook hier zal op de site nog wel informatie over geplaatst worden.

 

Sponsor

Het boek gaat gedrukt en gelijmd worden bij Editoo B.V. die zich heeft aangeboden als sponsor. Editoo is een gespecialiseerde drukken van clubbladen. Naast het drukken bieden zij de verenigingen ook een online software tool waar de redactie vanuit thuis er tegelijk in kunnen werken.

 

Op dit moment moeten jullie nog even geduld hebben, maar wil je weten waar je ons fotoboek kan kopen straks? Moet je vooral even deze website in de gaten houden. Heb je ideeën en tips over het verkopen, neem dan vooral contact met ons op!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *