Fotoboek ‘Apeldoorn 2013’ – de opbrengst!


Apeldoorn 2013 fotoboekHet is nu een jaar geleden dat we druk bezig zijn geweest met het maken van het fotoboek ‘Apeldoorn 2013’. In maart 2014 hebben we dit fotoboek gepresenteerd en zijn we begonnen met de verkoop. Dit allemaal met als enige doel om geld op te halen voor de voedselbank Apeldoorn.

Met deze actie hebben we veel publiciteit gekregen en daardoor een grote opkomst gehad tijdens de presentatie van het fotoboek. Zo hebben we ermee in de Stentor gestaan, konden we er over vertellen tijdens een uitzending van RTV-Apeldoorn en werden onze boeken verkocht bij Foto & Studio Kuipers.

Inmiddels zijn we nu dus een jaar verder en door onze boeken heen. Dit betekend dat het tijd is om bekend te gaan maken wat we hebben opgehaald in het afgelopen jaar. Dit doen we uiteraard niet via de website, maar dat gaan we 16 januari 2015 doen. Het opgehaalde bedrag gaan we in de vorm van een cheque overhandigen aan de voorzitter van de voedselbank. Dit zal gebeuren rond 19:30 aan Kanaal Noord 147 in Apeldoorn. Hopelijk zien we jullie daar!

Komt er een Apeldoorn 2014 fotoboek?
In 2015 gaan we niet een Apeldoorn fotoboek 2014 maken. Wel hebben we plannen om begin 2016 met een nieuw boek te komen waarmee we wederom een bedrag op willen gaan halen een ander goed doel in Apeldoorn. Dus wordt vervolgd…

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *